Skip to content

Gazeta

Vitaminat, a munden të parandalojnë sëmundjet e rrezikshme? Intervista e Dr Rudina Thanasi-t ne gazeten “Intervista”

“Një bisedë më Doktoreshë Rudina Thanasin. Si të mbrohemi nga rrezet e diellit në këtë periudhë. Si duhen përdorur kremrat dhe cilat janë oraret më të përshtatshme për t’u ekspozuar në diell: Uji është shumë i nevojshëm për lëkurën. Nëse keni mundësi zgjidhni detin “

“Mezoterapia është një ndër procedurat shumë të kërkuara, sepse është e sigurt, nuk shkakton dhembje dhe është efektive për rinimin e lëkurës, eliminimin e rrudhave dhe gropave të syve, deri te ekskluzivisht problemet mjekësore.”

Shpjegimet e mjekes së mirënjohur Dr.Rudina Thanasi për rrathët që krijohen nga mosha dhe janë një migrim i natyrshëm i dhjamit që më vonë edhe merr më tepër ngjyrë se pjesa tjetër e lëkurës nga ekspozimi në diell dhe si kurohen ato.