Skip to content

Foto të Pacientëve

Lipoliza

Pas vetëm një seance lipolize për tretjen e dhjamit poshtë gushës. Lipoliza është mezoterapi speciale për shkrirjen e depozitave dhjamore aberante. Si edhe mezoterapia, trajtimi AltiVec kryhet 6-12 seanca çdo 1-3 javë. Dhe trajtimi mbarvajtës është 6-12 seanca çdo 30-60 ditë.

Çdo seancë më vete është e fuqishme dhe efikase (si në pozat e mësipërme). Lipoliza e tret dhjamin. #lipolize #doublechinremoval #trajtimiidhjamittegushes #trajtimiigushesdyfishe #doublechin #lipolisis #lipoliz

Botoks

#harmonizimiiformesseballit #rrumbullakosjaeballit #zmadhimiiballit #volumizimiitemporaleve vetëm me disa #injektimebotox #dysport Pacientja është e re dhe e bukur. Nuk ka nevojë për të trajtuar rrudhat. Harmonizimi i ballit me disa injektime #botoks i ka ëmbëlsuar në përgjithësi formën e fytyrës dhe vendosur më në pah tiparet dhe formën e vetullave.

Rigjenerimi i Duarve

#Handrejuvanation Përkujdesja e duarve është ende një sfidë për mjekësinë estetike. Është një proces kompleks ashtu siç është edhe vetë procesi i degjenerimit apo moshës. Në pozat e mësipërme shikoni injektimin me #acidhialuronik për #rigjenerimineduarve dhe #mbushjeneduarve #bioregjeneriminelekures nën #kapilaroskopi dhe #ultrasoundhandhelder për të evituar echimozat dhe bllokimin e venave. Plus #carboxytherapi për rigjenerimin e qarkullimit periferik të gjakut. #pozaparamenjeherepas trajtimit #dermatologji #dermatolog #dermatologytirana #dermatologjiestetike #aestheticdermatology #cosmeticdermatology #cosmeticsurgery

Karboksi Terapi

Poza #para #pas 3 seanca #karboksiterapi dhe 3 seanca #radiofrekvence. Për dobësim dhe trajtimin e celulitit. Puna sa po ka filluar. Trajtimi i rekomanduar për këtë rast ishte 12 seanca #carboxytherapy dhe 18 seanca #rf (#radiofrekvence) Pacientja nuk ka qenë e rregullt fare megjithatë përsëri rezultatet janë të dukshme. #workinprogress #sliming and #anticellulite #treatmeant Pas plotësimit të gjithë terapisë së nevojshme të lartpërmendur, nëse do jetë ende nevoja do bejmë edhe një modelim të vitheve me #lipolize.

Face Lift Kimik

Dermatokozmetikë

Një rifreskim i lehtë i pamjes së një pacienteje të re dhe të bukur. Duke respektuar natyrën. #estetikenatyrale #dermatokozmetik #skinrejuvenation #touchup

Modeli dhe Rinimi i Buzëve

Menjëherë pas trajtimit vihet re qartë modelimi i buzëve #before #after #russianlips #acidhialuronik #restylane #drrudinathanasi

Lifting Jo Kirurgjik

Plasma Excercises

Trajtimi i lekurës së tepërt rreth e rrotull syrit me teknologjinë #laser #plasmaexeresis #plasmapen #plasmapentreatment #handyexcellence Për konfortin e pacientes ky trajtim u bë i pjesshëm dhe nevojiten 1 ose dy trajtime të tjera. Ky trajtim është kirurgjikal por nuk ka nevojë për anestezi apo kohë rekuperimi të gjatë. Është alternativa më e preferuar tashmë për blefaroplastinë. #sweetsurgery koha e rekuperimit 4 dite. Rezultatet e perfituara janë të përhershme #drrudinathanasi #rudinathanasi #dermatolog #kirurgdermatolog #skinsurgery #doktordermatolog

Plasma Excercises

Trajtimi i rrudhave mbi buzë. Një rast i veçantë për shkak të vështirësisë së trajtimit të lëkurës karton. Teknologjia #plasmaexeresis #plasmapen e preferuar nga unë është #handyexcellence për precizionin kirurgjikal #trajtimiirrudhavembibuze #trajtimiilekures #drrudinathanasi

Modelim i Ballit

Modelim balli me #botuliniumtoxin #dysport

Modelimi i Qafës

Menjëherë pas injektimit të Botox. Efekti i plotë duket pas 13 ditësh, por një ndryshim i lehtë dallohet menjëherë, si psh: hollim, ngushtim dhe zgjatim i qafës, por edhe në këndin e gushës dhe linjën mandibulare (jawline) #rudinathanasi #jawline #botox

Modelim i Buzëve

Para dhe menjëherë Pas *Russian Lips, teknikë për të harmonizuar profiling. #russianlips #rudinathanasi #russianlipstechnique #profile

Trajtimi i Zonës së Syve

Rezultati i përfituar është i përhershëm. Në këto poza pacentja ka bërë vetëm një seancë trajtimi por ne deshirojmë rinimin total të zonës prandaj do te ketë edhe një trajtimn të dytë mbas dy javësh për të përfituar edhe më shumë rezultat. #photobefore #photoafter #before #after Shtatë ditë pas trajtimit #trajtimiilekuressetepertrrethsyve #blefaroplastijokirurgjikale #bunnylines #rrudhaehundes #crowfeet #blefaroplastysuperiore #blefaroplastyinferiore #co2fractionallaser #trajtimiiqepallesserene #co2fractionallasertreatment #co2radiofrecvencecc #handyexcellence #jokoherekuperimi #jotrajtim #joilace #jopansament #jogjakderdhje #lunchtimetreatmeant #drrudinathanasi #rudinathanasi

Karboksiterapia

#karboksiterapi #carboxytherapy #poza #para #pas 2 ditë pas një trajtimi të vetëm sistemik, 2 kilogram më pak. Ndryshe nga çdo terapi tjetër, dobësimi ku pacienti dëshiron të dobësohet por nuk dëshiron të levizë dhe të hajë shëndetshëm, karboksiterapi kur aplikohet nuk i duhet të vetstimulon, të risjell deshirën për të ecur dhe për të bërë sport po ashtu shumë pacientë anamnestik thonë që u pritet oreksi për ushqime jo të shëndetshme. #lifetreatment #healthysliming #dobesim_i_shendetshem #te_dobesohesh_duke_u_rinuar #rigjenerimi_i_eneve_te_gjakut #ritje_e_metabolizmit #rritje_e_fluksit_te_oksigjenit_ne_trup #dobesohu_shendetshem_pa_dhimbje #rrit_deshiren_per_te_ecur #rrit_deshiren_per_sport #trajtimi_i_celulitit_trajtimi_i_strechtmarks #trajtimi_i_striave_trajtimi_i_psoriazit #trajtim_antiaging #trajtim_i_zonave_dhjamore_aberante #rrit_performancen_sportive ##rrit_fokusin #rrit_perqendrimin #trajtimi_i_dhimbjeve #trajtimi_idefecencave_mendore #trajtim_alzaimer #trajtim_rigjenerues_metabolozmi

Peeling Kimik për Aknet

#aknekonglobateseverecikatrizuese #mediumdeeppeel poza #para dhe 3 muaj #pas 8 seancave Peeling Kimik të Mesëm të Thellë për trajtimin e aknes së rendë intensivisht cicatrizuese. Pacientja do vazhdojë trajtimin për të mbajtur rezultatin e përfituar edhe minimalisht 2 vjet. Akneja është sëmundje kronike dhe ndaj përveç trajtimit intensiv, duhet mirëmbajtur. #aknescarstreatmeant #acnescarremoval #acnescarsolution #acnescartreatment #rudinathanasi #drrudinathanasi