counter statistics

Instant Search

Mjekësia e Bukurisë, kirurgjikale apo jo, është ajo shkencë mjekësore që merret me përmirësimin dhe vënien në pah të bukurisë, vitalitetit dhe rinisë fizike. Po ashtu, ka si objekt interesi jo vetëm përmirësimin në aspektin e jashtëm, por edhe bukurinë dhe gjallërinë që vjen nga rigjenerimi i brendshëm. Lexoni Më Tepër

Mjekësia e bukurisë, dermatologjia, kirurgjia dermatologjike dhe esteike, kozmetika, anti-aging, wellbeing, janë fusha shumë të gjera, të gjalla dhe dinamike. Po aq sa janë të gjalla dhe në zhvillim si shkenca, po aq janë dhe subjektive, të lidhura ngushtë me perceptimin personal të së bukurës, të së mirës dhe të së shëndetshmes. Lexoni Më Tepër

Dermatologjia është shkenca mjekësore që merret me diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të lëkurës, semimukozës dhe mukozës. Lëkura është organi më i madh i trupit tonë dhe i vetmi sistem në trup që në përbërjen e tij ka gjithë organet, sistemet dhe proceset organike të mikrobotës. Nuk ka asnjë shkencë mjekësore tjetër që të ketë aq shumë nëndegë, tejspecializime dhe kompetenca sa dermatologjia. Kjo vjen si shkak i lidhjes së shumëfishtë dhe të drejtpërdrejtë apo të tërthortë me të gjitha degët e mjekësisë dhe zhvillimeve të reja.
Lexoni Më Tepër

Venerologjia është shkenca mjekësore që merret me studimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve me transmetim seksual, po ashtu edhe me ndërgjegjësimin për parandalimin e këtyre sëmundjeve. Emri i kësaj sëmundjeje e ka prejardhjen nga Perëndia romake e dashurisë, Venera (Afërdita te grekët e lashtë). Në mitologjinë romake, ajo është perëndia që asocionohet me Dashurinë, Bukurinë, Seksualitetin, Begatinë, Fitoren, Dëshirën dhe Pjellorinë. Lexoni Më Tepër

Së shpejti një linjë kremrash dermatologjik

Si të injektojmë fillerin perfekt

Së shpejti Libër nga Dr. Rudina Thanasi

Seksualiteti dhe venerologjia