Videobook për të mësuar se si injektohet filleri me acid hialuronik

poster
Së shpejti: Si të injektojmë fillerin perfekt. Videobook. Kurs trajnimi për mjekë të cilët duan të shtojn në praktikën e tyre të përditshme edhe injektimin me acid hialuronik. Është i konceptuar si një ABC apo Guide line për nje mjek fillestar dhe jo vetëm. Cdo gjë që një mjek duhet të dije pë acidin hialuronik, rolin efektet e tije. Cdo gje për fillerat në përgjithësi. Biokimi, histopatologjia e lëkurës, anatomi e lëkurës dhe fytyrës( muskujt, nervat, dhjami, enët e gjakut) anatomi dinamike. Karakteristikat e fytyrës. Fytyra dhe mosha, fytyra dhe bukuria, procesi i plakjes, procesi i rinimit, teknikat e rekomanduara, zonat e rrezikshme, si konceptohet një rast trajtimi, si të njohim pacientin, si të kuptojme kërkesat e tije. Pacienti perfekt, pacienti që nuk duhet ta trajtoni ju. Anamneze life pacientesh, rastet kur nuk injektohet, efektet sekondare. Si hapet fjola, si mbahet dora gjate injektimit, dezinfektimi, plani, fotografitë. Raste life pacientësh dhe pacientë të trajtuar nga kursant. 3 ore përmbledhje e gjërave më esenciale për të qënë të aftë të beni një filler perfekt. Një përmbledhje në bullet points e eksperiencës time pothuajse 20 vjecare.

#videobook #siteinjektojmefillerinperfekt #acidhialuronikbooks #acidhialuronik #liberacidhialuronik #acidhialuroniktrajnim #hyaluronicacidtraining #natyrallook #rejuvenating Botox #rudinathanasi #drrudinathanasi