Skip to content

Cilat jane efektet anesore te stretchmarks?

main-qimg-bd96eb81b49dd9c18133fa044913526f-c

Efektet anësore te stretchmarks janë vetëm locale, të përkohshme deri në 1 javë, dhe vetëm estetike, dhe respektivisht, sipas procedurave, konsistojnë në:

    • Nxirje
    • Enjtje
    • Skuqje

  • Nxehtësi lokale
  • Njolla kafe
  • Ndjeshmëri të përkohshme

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News