Skip to content

Stretchmarks – Mjetet e trajtimit

Home-Remedies-to-Get-Rid-of-Stretch-Marks-Removal

Mjetet e trajtimit te stretchmarks jane:

  • Peeling kirurgjikal
  • Mezoterapi revitalizuese
  • Mezoterapi specifike stretchmarks me substanca:
  • Antiproliferuese
  • Anticicatriciale,
  • Oligoelement

 • Antifibrolitike
 • Accelerator celular
 • Activator etj.
 • Dhe fluidizante hidratuese dhe restabilizuese
 • Nanoterapi

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News