Skip to content

Si të zgjasim rininë tonë – Mezoterapia

mezolifting-1

Mezoterapia është një specialitet mjekësor që përfshin injektimin e individualizuar dhe të përshtatur sipas kushteve mjekësore, të substancave homeopate, natyrale, vitaminoze, minerale dhe farmaceutike në sasi mikroskopike në lëkurë, me efekt vetëm lokal. Mund të përdoret për eliminimin e celulitit, nxitjen e përshpejtuar të dobësimit, rinimin e lëkurës dhe duarve, trajtimin e lëkurës së varur dhe të dyfishtë, trajtimi i dhimbjes, gushës dyfishe, lipomave, mialgjive, dhimbjeve osteo-artikulare, etj.

Fjala Mezoterapi vjen nga greqishtja e vjetër dhe do të thotë trajtim në mesodermë, është një sinonim i kohës për trajtimin mjekësor.

Kush janë përfitimet e mezoterapisë mbi metodat kirurgjikale, si p. sh. liposuction?

Çfarë problemesh mjekësore apo estetike trajton mezoterapia?

Si e redukton mezoterapia celulitin apo dhjamin?

Kush janë dobitë e mezoterapisë në anti-aging dhe revitalizimin e lëkurës?

Si e përshpejton humbjen e peshës dhe dobësimin në zona të caktuara mezoterapia?

Çfarë duhet të pres në viziten e parë për mezoterapinë dhe vazhdimin në takimin e mëtejshëm?

Kur do t’i shohe rezultatet?

A do të zgjasin rezultatet?

A janë të dhimbshme trajtimet?

A ka efekte anësore të mundshme mezoterapia?

Çfarë duhet të shmangë pacienti?

Sa kushton mezoterapia?

Nga kush duhet të bëhet mezoterapia?

Related News