Skip to content

Teknika e Mezolift

0G7A1788-2-700x583

Teknika e mezolifting konsiston në injektimin në shtresat sipërfaqësore të lëkurës të një përzierjeje substancash të individualizuar për çdo pacient dhe për çdo problem, me rol:

  • hidratues,
  • rigjenerues,
  • energjizues, të cilat i ofrojnë një shkëlqim nëpërmjet liftingut kimik që prodhojnë.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News