Skip to content

Trajtimi i rrudhave të holla në fytyrë

rrudhat

Tashmë pothuajse në të gjitha firmat serioze të fillerave me acid hialuronik gjenden edhe nje apo 2 produkte mezotherspie me acid hialuronik ose filler me cross link minerale. Keta janë acidet hialuronik me te shendetshmit në eksperiencen time dhe me efektin m natyral dhe elegant. Janë të dobishëm në cdo pacient por nuk janë për cdo pacient për shkak se rezultati i punës me këtë lloje acidi hialuronik nuk është po aq i dukshem sa me një filler dhe preferohet zakonisht nga pacient shume te rafinuar të kirurgjise estetike. Efekti i tyre vertete qendron nje vitë , kur behet fjale per qëllimin e tyre kryesor- hidratimin por kur deshirojme te trajtojme rrudhat fine ne fytyre( rejomandimi kryesore per këtë llojë filleri) procedura duhet ripetseritur te pakten edhe 3 here / 1 here në 3-4 jave.

#hyaluronicacidfordarkcircles #noncrosslinkedhyaluronicacid #glabellatreatmeant #darckcircles #halloweyesindrom #drrudinathanasi #rudinathanasi #drrudina #hawtoinjwcttheperfwctfiller #siteinjwctojmefillerinperfect #mezoterapiacidhialuronik
Related News