Skip to content

Mjekësia e Bukurisë – Vështrim rrezatues dhe plot jetë

rudinathanasi.com_795c_a016

Me rritjen e nivelit të stresit dhe rrjedhimisht të pagjumësisë, por edhe nga përdorimi i lartë i substancave narkotike, duket sikur njerëzit janë të lodhur nga moda e paraqitjes “anoreksike” dhe “rinisë problematike”. Rrathët e zinj poshtë syve dhe të futur brenda nuk janë më në modë.

Kjo solli si rrjedhojë dëshirën për t’u kthyer tek e bukura, e shtendosura, dhe dëshirën për të rifituar atë shikim të njohur, të butë, mirëpritës dhe miqësor në sy.

Një nga procedurat më të kërkuara këto dy vitet e fundit është jo vetëm thjesht trajtimi i rrathëve të zinj apo të futur poshtë syve, por dëshira për të patur një shikim të plotë miqësor dhe të pafajshëm. Gjë që të paktën, në sipërfaqe, mundet ta ofrojë me shumë sukses Mjekësia e Bukurisë.

Si funksionon?

Kush mund ta bëjë?

 

Related News