Skip to content

Vizitë e Dr. Flamur Topi

4f2123b8-803b-4e08-b7d1-3d9b8344b373-700x525

Sot patëm nderin dhe kënaqësinë e veçantë me doktorin më të dashur të shqiptarëve Dr. FLAMUR TOPI dhe ekipin e tij profesional të diskutonim për kirurgjinë estetike

Related News

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *