Skip to content

Volumetria , trendi i fundit i kirurgjise estetike

1_LEAD_IMAGE_Patient_with_head_in_bandages_and_scalpel_SOURCE_Shutterstock-700x392

Acid hialuronik i pagërshetuar. Zgjidhja perfekte për rrudhat e hollla sipërfaqsore. Volumetria është një nga metodat më të shëndetshme të Kirurgjisë Estetike. ” Efektet secondare” dhe rezultati në kohëzgjatje janë edhe më të mira se sa efektet e menjëhershme. Impresionues është fakti që është shumë e pelqyer dhe e vlerësuar nga njerzit e sukseshëm.

Volumetria është po ashtu zgjidhja perfekte për hidratimin e lëkurës. Përmirëson ndjeshëm cilësin e lëkurës dhe plotëson natyrshëm volumet e saj. Volumetria, trendi më i ri i kirurgjisë estetike.

Injektim me acid hialuronik të pagërshetuar. Rigjenerim, hidratim, volum.  Rekomandohen 3-4 seanca cdo 21 ditë.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News