Skip to content

Acid Hialuronik per meshkuj ne Tirane

Screen-Shot-2018-03-24-at-12.45.12-PM-700x421
Injektimet me fillers ( mbushës ) me acid hialuronik bëhen cdo ditë dhe më popullor edhe për meshkuj.
Grup mosha më e interesuar ne klinikën tonë janë 25-50. Specifikë për meshkujt është vlerësimi për detajet, cilësia, dhe natyrshmëria edhe gjatë mimikës. Zona e injektuar -Rrudhat nga hunda tek buza dhe Rrathët e syve. Nese per femrat nje nga pyetjet e para eshte cmimi dhe sa koh e mban rezultati per meshkujt interesi kryesor eshte per detajet. Kerkesa e pare eshte qe te mos duket nderhyrja , sa cilesor eshte materiali i perdorur dhe kur duhet te vije perseri qe rezultati te jete konstant. Procesi i injektimit eshte i njejte si per femra ashtu edhe per meshkuj . Sasia e materialit te perdorur, tek meshkujt eshte pak me e madhe se tek femrat.
 Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News