Skip to content

Botoxi i perzier me Peeling, sa kohe zgjat dhe cfare efektesh ka?

IMG-20171029-WA0002
Pyetje nga nje pacient:
Më intereson botoxi i përzier me peling edhe dy tjera fillers apo sec ishte,  sa kohë zgjat në fytyre?
Pyetja tjeter eshte: Kam dëgjuar se kur ta leshon efekti pas ca muajve lëkura bie, bëhet edhe më keq. Unë jam e interesuar të intervenoj edhe pse nuk kam rrudha shumë, por kam frike pas largimit të efektit më bëhet më keq.

Pergjigje nga Dr. Rudina Thanasi:
E dashur paciente! Edhe mbas Botox edhe pas fillerave (me acid hialuronik, gjithmone) je më mire sec ishe përpara se t’i injektoje edhe për shume kohë pas mbarimit të efektit. Sigurisht kur është përdorur substanca e duhur dhe është performuar nga një mjek specialist. Peeling ka efekt estetik vetëm si efekt sekondar të përmirësimit të cilësisë së lëkurës.
Për më shumë informacion ju lutem vizitoni websiten www.rudinathanasi.com

Related News