Botox i përzier me Peeling, sa kohë zgjat dhe çfarë efektesh ka?

botox peeling
Pyetje nga një pacient:
Më intereson botox i përzier me peeling edhe dy tjera fillers apo sec ishte,  sa kohë zgjat në fytyrë?
Pyetja tjeter ështe: Kam dëgjuar se kur ta leshon efekti pas ca muajve lëkura bie, bëhet edhe më keq. Unë jam e interesuar të intervenoj edhe pse nuk kam rrudha shumë, por kam frike pas largimit të efektit më bëhet më keq.

Continue reading

Modelimi i hundës pa kirurgji

Të dashur pacient! Ju falenderoj për mesazhet dhe interesimin tuaj përreth procedures së Modelimit të hundës pa kirurgji. Ndryshe quhet noninvazive rhinoplasty apo nose job.

Është një procedurë të cilën e bëjë prej më shumë se 11 vitesh. Është e padhimbshme, nuk ka nevojë për kohë rekuperimi. Kohëzgjatja e procedurës është 2-12 min. Përpara ndërhyrjes përdoret një krem anestezik me të cilin pacienti qëndron 25-45 min. Efekti qëndron 12-22 muaj. Në përgjithesi 18 muaj. 40% e efektit estetik është i përhershëm. Një përsëritje e një prej pjësëve të procedurës ndodh pas 45 ditësh dhe kushton 80€. Kjo përsëritje mundet të bëhet 2-4 herë. Continue reading

Kur do mbarojë efekti i botoxit?

Kur do mbarojë efekti i botoxit?

Pyetja nga pacienti:

Dr Rudina mirmbrema po ben 11 muaj qe kam ber botox ne ball po akoma nuk ka ikur, eshte normale kjo gje dhe kur do i mbaroj komplet efekti?! Botoxi perdorur eshte dyssport dhe ne sasi te madhe. A ka ndonje gje ta pershpejtoj ikjen se me duket sikur sdo ik kurre!
Përgjigjia:
Përshëndetje Eva. ? Qënke me shumë fat se edhe Botoksi edhe Dysport eleminohen brenda 24 diteve.

Continue reading

Pyetjet më të shpeshta

1- Cili është kremi më i mirë kunder rrudhave?

Përgjigjja- Cdo krem mbrojtes SPF dermatologjik i vendosur sic duhet.

2- Cili është kremi më I mire hidratues?

Përgjigjja- Uji termal spray.Continue reading