Skip to content

SI TA PËRBALLOJME MË LEHTË TË NXEHTIN?

heat-wave_650x400_71433138188

Uje Alkalin.
2 Litra uje
1 Lugë kripë himalaje

1 Luge sodë buke
1 Lugë lëng limoni
Përgatiten në darkë dhe konsumohen gjatë ditës.
Formulë e mbështetur në 2 cmime Noble në mjeksi dhe fiziologji.

Related News