Skip to content

Kam njolla kafe në fytyrë dhe sapo kam lindur. A trajtohen?

pyetje-pergjigje-700x665

Pyetje nga paciente:

Pershendetje Doktoreshe! Sapo jame bere nene dhe jam e interesuar per trajtimin e fytyres per heqjen e njollave kafe pasi kam shume te tilla. Trajtimi behet vetem ne klinike apo mund te behet edhe ne kushte shtepie?

Përgjigje nga Dr. Rudina Thanasi:

Fillimisht bëhet një konsultë mjeksore. Ju rekomandohet një trajtim i personalizuar i cili ndiqet në shtëpi sipas rastit nga 2 deri në 6 javë. Nëse njollat jane sipërfaqsore ky trajtim është mëse i mjaftueshëm. Nëse janë të thella, atëhere sipas rastit ju rekomandohen trajtime të tjera në shtëpi apo piling kimik i mesëm i thellë, i cili bëhet në klinikë por përkujdesja vazhdon në shtëpi.

Related News