Modelimi i hundës pa kirurgji

Të dashur pacient! Ju falenderoj për mesazhet dhe interesimin tuaj përreth procedures së Modelimit të hundës pa kirurgji. Ndryshe quhet noninvazive rhinoplasty apo nose job.

Është një procedurë të cilën e bëjë prej më shumë se 11 vitesh. Është e padhimbshme, nuk ka nevojë për kohë rekuperimi. Kohëzgjatja e procedurës është 2-12 min. Përpara ndërhyrjes përdoret një krem anestezik me të cilin pacienti qëndron 25-45 min. Efekti qëndron 12-22 muaj. Në përgjithesi 18 muaj. 40% e efektit estetik është i përhershëm. Një përsëritje e një prej pjësëve të procedurës ndodh pas 45 ditësh dhe kushton 80€. Kjo përsëritje mundet të bëhet 2-4 herë. Continue reading