Skip to content

Kam patur akne tani më kanë ngelur shenjat. A kanë zgjidhje këto?

pyetje-pergjigje-700x665

Pyetje nga paciente ne facebook:

Përshëndetje doktoreshë Rudina.
Jam një vajzë që kam disa probleme me lëkurën, kur kam qenë adoleshente kam patur shumë akne dhe tani më kanë mbetur shënjat e tyre. Mendoni se ka ndonjë mënyrë për t’i trajtuar dhe të ketë rezultat? Jam 27 vjec

Pergjigje nga Dr Rudina Thanasi

Po Sona. Shenjat e aknesë zgjidhen. Ka shumë mënyra për ti trajtuar dhe rezultati i perfituar është të paktën 70%. Po aq sa është rezultati më i lartë i mundshëm në mjeksi.
Për më shumë information të lutem shiko ne blogun e websitit rudinathanasi.com disa artikuj dhe mënyra trajtimi të shenjave të aknesë.

Related News