Botoxi i perzier me Peeling, sa kohe zgjat dhe cfare efektesh ka?

Pyetje nga nje pacient:
Më intereson botoxi i përzier me peling edhe dy tjera fillers apo sec ishte,  sa kohë zgjat në fytyre?
Pyetja tjeter eshte: Kam dëgjuar se kur ta leshon efekti pas ca muajve lëkura bie, bëhet edhe më keq. Unë jam e interesuar të intervenoj edhe pse nuk kam rrudha shumë, por kam frike pas largimit të efektit më bëhet më keq.

Continue reading