Skip to content

Botox (BTX-A) – Si funksionon? Kohëzgjatja & Rezultati

Botox BTX-A

Sasia e BTX-A e përdorur për të trajtuar dhimbjen apo kontraktimin, është shumë më e vogël se sasia e ilaçeve të përdorura për menaxhimin klasik të dhimbjeve, kontraktimeve apo depresionit.

Trajtimi bëhet duke ndjekur dhimbjen dhe rrezatimin e saj apo kontraktimin.

Kohëzgjatja dhe rezultati

Kohëzgjatja dhe rezultati varen nga lloji i sëmundjes së trajtuar. Rezultatet janë të shpejta dhe mbajnë për kohë të gjatë vetëm me një trajtim. Janë elegante, jo invazive, jo traumatizuese për pacientin.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News