Aknet – Roli i Dermatologut

roli i dermatologut

Roli i dermatologut duket se është i pazëvendësueshëm. Ne mund të marrim shumë lloje kremrash vetë, por mund të gabojmë në përzgjedhje.

Ne si mjek dermatolog në fund të fundit japim fiks ato që janë në farmaci dhe rekomandojmë formula personale që përgatiten në farmaci.

Continue reading

Rezultatet nga Trajtimi i Akneve

trajtimi i akneve

Rezultatet besoj kanë qenë mahnitëse, duke parë edhe pacientët tuaj, që sigurisht përveçse janë tashmë fanatikë të trajtimit te aknesë vetëm nga ju, sjellin dhe të tjerë pas tyre?

Po, rezultatet jane shume te mira.

Continue reading