Skip to content

Infeksionet seksuale a janë ndikuese për agravimin e akneve? (shkeputur nga nje interviste)

6b8a4ef969913365d24c474f28704e4f

Jo në mënyrë të drejtpërdrejtë. D.m.th, çdo gjë e cila e streson trupin, është një faktor stresues për trupin dhe inflamacionet, sigurisht ndikon në  te teren. Një sëmundje nuk është kurrë e një organi, nuk është kurrë e  vetem një funksioni, është e të tërë trupit.

Ky është leksioni i parë, që të mëson profesori i fiziopatologjisë. Një sëmundje nuk është kurrë e një organi. Por, jo në mënyrë të drejtëpërdrejtë, zakonisht ndikojnë flukset formonale, por si faktor triger, si faktor shfaqës.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News