Skip to content

Rezultatet nga Trajtimi i Akneve (shkeputur nga nje interviste)

maxresdefault-1-700x387

Rezultatet besoj kanë qenë mahnitëse, duke parë edhe pacientët tuaj, që sigurisht përveçse janë tashmë fanatikë të trajtimit te aknesë vetëm nga ju, sjellin dhe të tjerë pas tyre?

Po, rezultatet jane shume te mira.

Ne perfundim trajtimi behet me shume kujdes per shendetin, dhe efektet sekondare jane edhe me te pelqyeshme se sa ato primare, me shume se vec trajtimi i aknese.  Cdo pacient trajtohet individualisht.

 Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News