Skip to content

Aknet problem per pushime ne vende ekzotike? (shkeputur nga nje interviste)

Sunscreen

Në qoftëse doktori e njeh dhe e depiston, hidrosadiniten , atehere nuk është më një problem. Por, duhet patur shumë parasysh edhe ky dimension i lartpermendur.  Pacienti mbasi eshte djagnostikuar korrekt i shpjegohet situata dhe sidomos cfare s’duhet te beje dhe nga se te kete kujdes.

 Si  duhet te veproje ne rastet qe duhet te shkoje ne ndonje vend ekzotik dhe sigurisht edhe prognoza e semundjes bashke me limitet e trajtimit te saj. Hidrosadinita del aty ku ka hapësirë, eshte zone pilose si  zonën inginale, aksilare apo edhe në zonën e vitheve, kryesisht  tek personat që me hirsutism  por jo gjithmone. Vete keto zona per shkak te erresires, ngrohtesise lageshtires dhe presionit krijojne kushte maksimale per mbiinfektim.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News