Skip to content

Gonorrea e patrajtuar shkakton:

gonorrea

Tek femrat:
Sëmundje inflamatore pelvike, shtatzani ekstrauterine, infertilitet (pamundësi për të ngelur shtatzanë).

Tek meshkujt : epididimus (dhimbje e fortë testikulare), infertilitet (pamundësi për të bërë fëmijë) dhe shenja te përhershme (cikatrice) në prostatë, që e bëjnë urinimin të dhimbshëm dhe problematik për gjithë jetën.

Kur përhapet në gjak apo artikulacione, atëherë bëhet rrezik për jetën.

Related News