Skip to content

Mjekësia e Bukurisë – Si funksionon?

download-700x466

Fokusi është në plotësimin e dritëhijeve rreth e rrotull syrit, duke ruajtur dhe respektuar fizionominë, por edhe duke patur kujdes për të respektuar të tëra zonat e fytyrës.

 

Related News