Skip to content

Çfarë duhet të shmangë pacienti gjatë trajtimit estetik të strijave në lëkurë?

strijat në lëkurë

Çfarë duhet të shmangë pacienti gjatë trajtimit estetik për strijat në lëkurë?

    • Nuk duhet të bëjë dush me ujë të nxehtë për 6 orë
    • Jo sauna për 12 orë

  • Ditën e trajtimit nuk rekomandohen kafeja, pijet stimuluese, aspirina dhe të gjitha AINS, por nuk janë të detyrueshme
  • Duhet të përdorë fotoprotektor në zonën e trajtuar gjatë gjithë kohës së trajtimit dhe një muaj mbas tij, si dhe gjatë dimrit.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News