Skip to content

Mezoterapia – Çfarë duhet të shmangë pacienti?

aesthetics

Kufizimet variojnë nga kushtet që po trajtohen.

Ne i bisedojmë këto gjëra në detaje me çdo pacient, në veçanti përpara fillimit të trajtimit. Si rregull i përgjithshëm, i rekomandohet pacientit të mos përdorë make-up për 4-6 orë pas trajtimit, të mos bëjë dush me ujë të nxehtë për 6-8 orë pas trajtimit, të hajë dieta të pasura me proteina dhe të mos konsumojë kafe apo substanca stimuluese përpara trajtimit.

Related News