Skip to content

Çfarë është “Puffy Eyes”?

08-fluid-9-things-you-don-t-realize-are-causing-dark-under-eye-circles_645471643-sruilk-1024x683-700x467

Është një predispozitë gjenetike, familjare e cila përkeqësohet me moshën dhe llojin e jetës. Me siguri të gjithëve u ka qëlluar të shikojnë një person që ka si dy qese poshtë syve. Kjo qese apo flluskë është e përbërë nga dy elementë;

Një lekurë pa elasticitet dhe po ose jo një si ishull dhjami i shkëputur nga indi dhjamor i fytyrës. Këto janë predispozitat familjare, mosha po ashtu është një nga faktorët, sigurisht migrimi i dhjamit për shkak të moshës apo për shkak të problemeve të cilat ke kaluar, e përkeqëson situatën apo e përshpejton shfaqjen e “Puffy Eyes”.

Klikoni këtu për të lexuar artikullin e plotë

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News