Skip to content

Çfarë problemesh mjekësore apo estetike trajton mezoterapia?

53ea621484123_7101-a4e9b18210742633b715122816525096-640-0

Mezoterapia përdoret për të trajtuar një spektër të gjerë problemesh mjekësore, por po ashtu përdoret me shumë sukses në heqjen e zonave të depozitave të dhjamit, konturimit të dhjamit, akneve, cikatrice aknesh, stretchmarks, cikatrice keloide dhe rekrutante, rrudhat, lëkura e varur, rimodelim i krahëve, kaviljes, gjurit.

Related News