Skip to content

Emisioni , Shëndeti i bukurisë tënde

3ecd7be4-2daa-41dc-aca0-a72c31bc51d4

Emisioni , Shëndeti i bukurisë tënde . Në televizionin Rumun Kanall 33. Cdo gjë për aknen ( pucrat) Të dashur miq dhe pacient ju ftojmë të ndiqni emisionin e dytë via Skype, për aknen ( pucrat) format e aknesë dhe trajtimin e tyre. Intervistë me miken time të dashur dhe yllin televiziv Rumun Thea Haimovitz

Related News