Skip to content

Feedback nga miq femijerie

934139b6-b782-4276-94b3-adbe838bb647

Gëzohem shumë kur marr feedback pozitiv për ndonjë nga shërbimet  dermatologjike , estetike apo për ndonjë nga kremat e mij apo maskat . Gëzohem edhe më shumë kur keto feedback vijnë nga miq fëmijërie . Mesazhi i mësipërm vjen nga një shoqe fëmijërie pas përdorimit të kremit te individualizuar për të, me qëllim heqjen e njollave dhe lifting.

Related News