Feedback nga miq femijerie

Gëzohem shumë kur marr feedback pozitiv për ndonjë nga shërbimet  dermatologjike , estetike apo për ndonjë nga kremat e mij apo maskat . Gëzohem edhe më shumë kur keto feedback vijnë nga miq fëmijërie . Mesazhi i mësipërm vjen nga një shoqe fëmijërie pas përdorimit të kremit te individualizuar për të, me qëllim heqjen e njollave dhe lifting.

Fytyra pas trajtimit me botulinium toxine dhe acid hialuronic.

Si ndryshon fytyra në pamje ballore pas trajtimit të qafës me botulinium toxine dhe acid hialuronic. Ndryshimi është shumë i dukshëm por dhe po aq matyral. Pacienti ndihet konfort, konfident dhe po i njëjti. Nuk kupton asgjë cfarë ka ndryshuar , thjesht ndihet më mirë kur shikon veten ne pasqyrë . Ndryshimi i vërtetë vihet re vetem në poza.