Skip to content

Si ndikon Gonorrea tek Femrat

gonorrea

Tek femrat shfaqet zakonisht 10-30 ditë mbas infektimit dhe shenjat janë:

Një sekrecion vaginal veshtullor në ngjyrë si jeshile e përhime, djegie në urinim, enjtje e zonës pelvike, dhimbje poshtë barkut

Një pelikul veshëse e mukozës së gojës dhe dhëmbëve, dhimbje të mishrave të dhëmbëve, erë e papëlqyeshme në gojë

Related News