Skip to content

Ftesë në USA

ftese-ne-usa

Të dashur miq dhe pacient ndaj me ju kënaqësine tju njoftoj se jam e ftuar për herë të parë në nje kongres dermatologjie ndërkombetar në USA Miami si keynote speaker.

Related News

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *