Skip to content

Guidë praktike e detajuar për gonorrenë, për meshkuj dhe femra

gonorrea

Cfarë është gonorrea

Gonorrea është një një sëmundje bakteriale ngjitëse, e transmetueshme seksualisht. Shumë e përhapur ne botë. Çdo vit infektohen me miliona persona.

Të dhëna të përgjithshme:

Transmetimi

Si të përgatitemi për vizitën tek mjeku

Sqarim: Ky informacion është vetëm informues, për të hequr frikën dhe ankthin nga emri i gonorresë, për shkak të ngarkesës emocionale me të cilën shoqërohet ky emër. Trajtimi rekomandohet të bëhet nga mjeku venerolog, sidomos injeksionet për shkak të ndonjë reagimi kimik, rekomandohet të bëhen në një qendër mjekësore. Mjeku është në gjendje t’ju rekomandojë dozën e duhur dhe të kontrollojë efektet negative të antibiotikëve dhe antibakterialeve. Reaksioni kimik nga injeksionet është një urgjencë mjekësore e gradës së parë, me rrezikshmëri shumë të lartë për jetën. Gonorrea përfaqëson deri në rrezik jete vetëm kur lihet pas dore ose keqtrajtohet.

Related News