Si te zgjasim rinine tone? Botox nga Dr. Rudina Thanasi

Botox, tani të gjithë mund të jenë të bukur. Ne te gjitha koherat njerezimi ka qene i magjepsur nga e bukura. Nje nga procedurat me te kerkuara dhe te perdorura ne bote eshte injektimi me Botulinium Toxin. Injektimi local BTX eshte per nje paraqitje me te bukur dhe per zgjatjen e rinise. Sot sipas statistikave injektimet me Botulinium Toxin jane procedura mjeksore nr 1, ne bote.Continue reading

Mezo-lifting

mezolifting

Mezolifting është një teknikë mezoterapie, e cila përmirëson ndjeshëm paraqitjen e lëkurës. Mezolifting ofron një përmirësim të lëkurës në strukurë, elasticitet dhe tone. Fshin pjesërisht rrudhat sipërfaqësore, hidraton dhe katifelon lëkurën. Mezolift, në varësi të substancave të përdorura për të rigjeneruar lëkurën, i jep asaj një paraqitje të shkëlqyer dhe mund të prodhojë deri në një gradë të caktuar një lifting facial.

Continue reading

Si te zgjasim rinine tone? 2 Hyaluronic Acid

Si te zgjasim rinine tone?

“ Rrudhat deshmojne vendin ku ka qene buzeqeshja”

– Mark Twein

Continue reading

Vaginita paramenstruale

Për shkak të ndryshimeve të estrogjenit mund të shfaqen vaginite akute përpara menstruacioneve. Kjo ndodh për dy shkaqe:

1 Rishfaqet një infeksion që ka ekzistuar më përpara me:

  • Gonorrea
  • Klamidia
  • Trichomonas
  • Kandida
  • Streptokok

Continue reading

Lipoliza nëpërmjet injeksioneve, liposkulptura

Lipoliza nëpërmjet injeksioneve përfaqëson një teknikë të re për rimodelimin trupor dhe shkrirjen e depozitave aberrante të dhjamit në fytyrë dhe trup. Lipoliza nëpërmjet injeksioneve quhet edhe liposkulpturë. Teknika është ekstremisht efikase. E imagjinuar nga Franz Hasenghander në Europë 2001, e vënë në praktikë po nga vetë ai në 2002. Një teknikë e cila u vërtetua aq efikase, sa në 2004 u themelua “Shoqata Ndërkombëtare e Lipolizës nëpërmjet injeksioneve” – e vetmja teknikë që ka marrë aprovimin e FDA-së në një kohë shumë të shkurtër.Continue reading

Çfarë lloj lëkure kam! (I) – Njohuri të përgjithshme

mosha per botoks

Lëkura është një organ i gjallë, me një aktivitet si ai i zemrës apo organeve të tjera. Çdo gjë që ndodh në trup shfaqet në lëkurë. Çdo gjë që i ndodh lëkurës shfaqet në trup. Lëkura është organi më i madh i trupit, pesha e saj përfaqëson rreth 6% të peshës trupore.

Continue reading