Skip to content

Interviste ne RTV Kosova

IMG-20181229-WA0000

Sot. Ju falenderojme qe po na ndiqni sot, në Emisionin Sot ne RTV Kosova në një intervistë emocionuese me Lekë Rezniqin . Falenderoje Lekë Rezniqin për ftesën po ashtu për interesimin që tregoi për babanë timë Bashkim Thanasi dhe ndikimin e tijë në zgjedhjen time për të vazhduar traditën familjare si mjek. Falenderojë gjithë miqte pacientet dhe njerez të panjohur por dashamirës për mesazhet e tyre të perzemërta. Folëm për shumë subjekte. Folëm për kirurgjinë estetike dhe botoxin si një mrekulli apo katastrofë. Folem për mjeksinë estetike, folem për librin tim Sexualiteti dhe Venerogjia, Folem per Videobookun “ Si të injektojmë fillerin perfekt” Folëm për intolerancen ushqimore si një nga subjektet më të ndjeshme të kohëve të fundit. Folëm edhë per projektin e fundit shkencore mbi ujin dhe aknen. #emisionisot #radiotelevizioniikosoves #lekerazniqi #bashkimthanasi #kirurgbashkimthanasi

Related News