Skip to content

Mezoterapia – A janë të dhimbshme trajtimet?

przed_po1-1

Ju mund të ndjeni një pickim të lehtë apo një ndjesi djegieje gjatë kohës që ndodh trajtimi. Për ata që janë të ndjeshëm rekomandojmë dhe ofrojmë krem anestezik lokal.

Related News