Skip to content

Kundër laserit vetëm për lythat apo edhe në procedura të tjera?

efektet negative të botox

Ju jeni kundër laserit edhe në procedura të tjera, apo vetëm për lythat?

Jo, përkundrazi. Laseri ka një shekull që ekziston.
Ka më shumë se 180 vjet, që kur është folur për laserin për herë të parë. Është një nga gjërat më të mira që ekziston, por jo në rastin e lythave apo nishaneve të zgjatura.
Si logjikë e thjeshtë, mesa kuptoj unë fizikë, kur ti bombardon dhe fuqizon një qelizë që nuk duhet, që është virale dhe specifika e saj është që është më aktive se sa të tjerat, do të thotë që ti e multiplikon atë më shpejt, dhe krijon mundësinë që ajo të përhapet edhe më shumë, por edhe të kancerogjenizohet.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News