Skip to content

A ka efekte anësore mezoterapia?

aesthetics

Efekt anësor i zakonshëm është enjtja, nxirja dhe në rastin e depozitave të dhjamit, edhe një ndjesi rëndese.

Këto efekte zakonisht mbajnë deri në një javë. Për të përshpejtuar procesin e shërimit rekomandojmë tableta nga goja apo aplikim kremi local me arnica përditë. Pacienti mund të ndjejë edhe dhimbje në prekje, por kjo zakonisht zbehet në 24-48 orë.

Related News