Skip to content

Hiperhidroza (djersitja e tepert) – Kur duket rezultati i trajtimit me BTX A? Sa eshte kohezgjatja? 

Suor-excessivo-700x428

Rezultati fillon te duket per 2-14 dite. Ne fakt per nje sy te stervitur eshte i dukshem menjehere ne momentin e trajtimit. Zakonisht efekti i trajtimit te hiperhidrozes zgjat nga 4-12 muaj. Ne vendet  e nxehta dhe mesdhetare zgjat 4-8 muaj mesatarisht.

Megjithese trajtimi i Hiperhidrozes me BTX A eshte nje trajtim i perkoheshem  dhe duhet perseritur gjithmone  dhe ne i rekomandojme pacientit te ribeje trajtimin pas 6-8 muajsh, ndodh shpesh qe pacientet tane mbas seances se dyte te mos kene me nevoje per trajtim, te pakten  per disa vite.  Nese rezultati nuk eshte ende i dukshem per 4 jave pacienti duhet te kontaktoje mjekun per nje touch up. Nje mini trajtim ndonjehere eshte i nevojshem per stabilizimin e efektit.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News