Skip to content

Kur nisa te realizoja nderhyrjet e para estetike (shkeputur nga nje interviste)

efektet negative të botox

Kur nisët ju të realizonit ndërhyrjet e para estetike invazive, të cilat sigurisht sjellin rezultate të shpejta dhe e bëjnë më shpejt të lumtur pacientin? Në lidhje me operacionet, ne fillimet e mija si Kirurg Estetik, babi më tha kështu:

Avash me operacionet, – më tha, – Bukuria është e rëndësishme, por s’duhet të kompromentojë shëndetin. Ti duhet të kuptosh vetë ne radhe te pare dhe pastaj t’i shpjegosh edhe pacientit, se operacioni është si nock out per nje boksier. Fizikisht dhe emocionalisht njeriu nuk eshte me i njejti. Kështu është edhe me “Operacionet e Lehta”. Në qoftëse nuk është i nevojshëm totalisht, duhet shmangur maksimalisht. Pra, operationi duhet të jetë opsioni i fundit. Ai, duke qenë kirurg i përgjithshëm, operacionin e linte për opsion të fundit dhe në fakt, kirurgët me shumë eksperiencë, nuk do të të operojnë kurrë, nëse nuk është absolutisht e nevojshme.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News