Skip to content

Kur shihen rezultatet pas trajtimit Botox apo Dysport?

botoks per fytyren

Siç jemi mësuar të dëgjojmë të gjithë Botox apo Dysport me ndryshime të vogla mes tyre, fillojnë të kenë efekt 3-7 ditë mbas trajtimit dhe rezultati fiksohet 7-13 ditë mbas trajtimit.

Megjithatë një ndryshim i lehtë është i dukshëm edhe menjëherë pas trajtimit jo vetëm në relaksimin e rrudhave të trajtuara por edhe në formën e fytyrës si në këtë pozë.

Përveç zbutjes së rrudhave dallon edhe modifikimi në gormen e vetullave dhe hapja e zonës temporale. Trajtim me botulinum toksine të një të tretës superiore të fytyrës.

Pozat janë përpara dhe menjëherë pas trajtimit. Procedura në menyrë të zakonshme shoqërohet me injektime me acid hialuronik.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News