Skip to content

Kur do t’i shoh rezultatet e Mezoterapisë?

aesthetics

 

Rezultatet varen nga lloji i trupit dhe kushtet që po trajtoni… mesatarisht pacienti fillon të shikojë rezultate në seancën e dytë dhe të tretë. Në disa kushte, shikon rezultate qysh në seancën e parë.

Related News