Skip to content

Si ndikon Gonorrea tek Meshkujt

gonorrea

Pika e parë e mëngjesit

Djegie në urinim

Veshje me një shtresë veshtullore lehtësisht të verdhë në jeshile shumë të lehtë të penisit

Një pelikul në gojë e dhëmbë dhe dhimbje të mishrave të dhëmbëve, erë e keqe në gojë, janë shenja që duhet të të çojnë menjëherë tek mjeku venerolog apo në një laborator mjekësor për një analizë të sekrecionit.

Related News