Skip to content

Mezolifting

mezolifting

Mezolifting është një teknikë mezoterapie, e cila përmirëson ndjeshëm paraqitjen e lëkurës. Mezolifting ofron një përmirësim të lëkurës në strukurë, elasticitet dhe tone.

Fshin pjesërisht rrudhat sipërfaqësore, hidraton dhe katifelon lëkurën. Mezolift, në varësi të substancave të përdorura për të rigjeneruar lëkurën, i jep asaj një paraqitje të shkëlqyer dhe mund të prodhojë deri në një gradë të caktuar një lifting facial.

Teknika e Mezolifting

Kujt i rekomandohet mezolifting?

Çfarë substancash përdoren në koktejl për mezolift?

Teknika konsiston në injektimin në shtresat sipërfaqësore të lëkurës të një përzierjeje substancash të individualizuar për çdo pacient dhe për çdo problem, me rol:

 • hidratues,
 • rigjenerues,
 • energjizues, të cilat i ofrojnë një shkëlqim nëpërmjet liftingut kimik që prodhojnë.

Kujtdo që ka nevojë për:

 • Hidratim
 • Rigjenerim
 • Të ketë një aspekt të shëndetshëm
 • Aspekt të shplodhur
 • Lëkurë të tendosur
 • Lëkurë me shkëlqim
 • Të kujdeset për lëkurën
 • Të parandalojë rrudhat
 • Acid hialuronik
 • Oligoelemente
 • Substancë për shkëlqim
 • Substancë për lifting

Related News