Skip to content

Nga se shkaktohet Gonorrea

gonorrea

Bakteria që e shkakton ështe Neisseria Gonorrhoeae – rritet dhe shumohet lehtë në mukusin e trupit.

Rritet në ngrohtësi dhe lagështi.

Zonat e trupit që preferon janë: çdo zonë e traktit riprodhues tek femrat dhe meshkujt, mukoza bukale dhe fyti, anus dhe zorra e trashë, vezika urinare.

Shumohet shpesh dhe lehtë, ndaj dhe transmetohet lehtë dhe shkakton shume dëme nëse është e patrajtuar.

Related News