Skip to content

Ekspozimi ne diell i lythave, a e demton lekuren?

efektet negative të botox

Në plazh apo në diell, këta persona që kanë të tillë nishane, a janë më të predispozuar për t’i bërë dëm lëkurës?
Absolutisht jo. Nëse bëhet fjalë thjesht për Human Papilloma Virus është një tumor beninj, që do të thotë, që në trupin e një personi ekziston Human papilloma Virus. Ato janë me qindra mijëra lloje, janë shumë ngjitës dhe zakonisht përhapen kollaj; zakonisht ku mbahen bizhuteritë, apo ku takojnë rripin e pantallonave, apo te recipetat, ku janë rrobat e shtrënguara.

Shkruar nga Dr. Rudina Thanasi

Related News